About Niels Post 3580 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

 1. Een schokkend zorgvuldig geensceneerde totaalinstallatie: gevonden op straat zeker heer Post? Voorwaar ik zeg u de waarlijke street artist is opgestaan en luistert naar de naam Bill Board.

  (Chris Rea, hoe verzin je het, alleen dat verraadt fictie. De ontluistering zit hem in de details!)

  Drievierwerf hulde voor deze prachtfoto.

 2. De kortste weg naar publiek en inkomen. Je bent kunstenaar en in de eerste plaats gaat het jou om het maken van kunst.
  Maar hoe zorg je ervoor dat je publiek vindt en dat je een inkomen verwerft? Welke stappen moet je ondernemen? Waar moet je zijn? Bij Kunstenaars&CO!

  Zucht…..

 3. Voor kunstenaars en professionals uit de culturele sector biedt Kunstenaars&CO een nieuwe dienst aan: re-integratie naar betaald werk.

  Wat een engerds….welke loosers kloppen aan bij dit “orgaan”???

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*