About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

9 Comments

 1. Ah, je hebt ook even een rondje Google gedaan heer Rosie?

  “De Volkskrant komt januari 2008 met het bericht dat het kunstwerk slachtoffers maakt. Een voorbijganger liep tegen een poot op en werd per ambulance afgevoerd. Navraag in een kantoorgebouw op een nabijgelegen bedrijventerrein levert nog zeven slachtoffers op met blauwe ogen, builen of hoofdwonden en de suggestie van één van hen de poten van de tafel in te korten.

  Kunstenaar Frank Mandersloot voelt daar weinig voor en wijst op de eigen verantwoordelijkheid van de voorbijgangers, de mensen hebben volgens hem de plicht op te letten.”

 2. Als ze nou gewoon de funderingsplaat van de onderste tafel 20 cm omhoog halen dan flikkert iedereen op z’n bek. Geeft niks, losse stoeptegels zijn geaccepteerd…

 3. Ik heb de oplossing: een groot hoog hek eromheen met blauwe en rode zwaailampen en een hoornsignaal!

 4. ..volgende stap;

  Pas op voor deze brug?

  Pas op voor dit verkeerslicht?

  Pas op voor dit pas-op-bord?

 5. beternog gewoon terugvallen op de aloude zichzelf bewezen werkwijze: super duffe kunst laten fabriceren door super duffe openlucht kunstenaars

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*