Kunst omdat het moet

peeps.jpg

Over het werk Peep Art: “The name is a pun, and the concept itself is the pun,” explains Ilana Greenstein, 31, of Alexandria, an operations officer for the CIA who made the diorama with Jane Dokko, 30, of Washington. Their creation exudes the austerity of a museum, but within the mounted frames it’s colorful chaos. And let’s not forget: Admiring the exhibit are Andy Warhol and Edie Sedgwick themselves.

Het is weer pasen en de finalisten van de tweede Peeps Diorama Contest van de WaPo zijn bekend. De enige voorwaarde is dat de paaskonijntjes en kuikentjes van Marshmallow peeps worden gebruikt. U kunt nog stemmen, Abu Ghraib heeft de finale echter niet gehaald. Die is er wel in de LEGO-variant.

www.washingtonpost.com/wp-dyn[..]/2008/03/21

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*