Wilders VS de joden

“Als Wilders hetzelfde over Joden (en het Oude Testament) gezegd zou hebben als wat hij nu over Moslims (en de Koran) uitkraamt, dan was hij allang afgeserveerd en veroordeeld wegens antisemitisme.”

google.nl/search?hl=[…]22+&btnG=Zoeken&meta=

“Bij de manifestatie tegen racisme zaterdag in Amsterdam is een demonstrant opgepakt vanwege een pamflet dat hij uitdeelde. […] In het pamflet stonden uitspraken van Geert Wilders, waarbij de woorden ‘moslim’ en ‘islam’ waren vervangen door ‘Jood’ en ‘Jodendom’.”

trouw.nl/[…]Aanhouding_vanwege_pamflet_bij_protest_op_Dam

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

7 Comments

 1. en wat de fuk hebben die twee danwel in godsnaam met mekaar te maken / een vergelijking met een stoflaag van tochzeker een jaar of 60 als het niet meer is..platte hezbollahpraat als je het mij vraagt / het eerste artiekel niet minder dan die lullige actie waarnaar dat tweede ding verwijst.
  evengoed het beste uit de banlieue van zonnige stadje p. te f.

 2. “en wat de fuk hebben die twee danwel in godsnaam met mekaar te maken ”

  Lezen heer Jongeleen. Een zekere de Winter zet een advertentie in de koerant waarin hij stelt dat als Wilders over joden zou speculeren hij zeker kaltgestelt geworden zou zijn.
  Een querulant uit het anti-Wilderskamp doet dat Winterding en jazeker arrestatie is direct een feit.

  Niet dat het minder plat wordt daardoor overigens, maar u vraagt wat die twee met elkaar te maken hebben. Nu, precies dat.

 3. wat dat aangaat betreft het dan de belachelijke parallel wat mij betreft van de hand van de winter, alsmede querulant 2. ik zie die vergelijking tussen wilders’ moslims en de winters’ joden niet, behalve op onsmakelijk voordehandliggende wijze – waarbij mijn post dus vooral daar een vraagteken aan toe wilde voegen.

 4. …bwoh bwoh.

  Wilders; was dat niet ooit een politicus?

  Kan niet anders dan denken; “wat wil je nou???” maar goed. Briljant irritant mediagedoe om tot nog toe niks. Of alles. Of hoe zat het nou ook al weer?

 5. beste Dhr. E.Rosie,

  wat bedoel je precies met; ..bwoh bwoh en Wilders; WAS dat niet ooit een politicus.

  Dit klinkt als een serieuze doodsbedreigingen, en die zijn strafbaar en dat hoor je te weten. We houden jou in de gaten, mannetje.

  Met Vriendelijke groeten,

  Moorman

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*