Daan Samsons ‘Kleurbekennen’ @ TENT

Brutalen hebben de halve wereld. Kunstenaar Daan Samson heeft echter exact de andere helft. Waarschijnlijk is het juist daarom dat kunstcentrum TENT hem heeft uitgenodigd om middels een educatief project in te haken op de tentoonstelling Redefine the Enemy.

Daan Samsons verrassende prospectief (met dank aan o.a. Fonds BKVB) is te bezoeken t/m 4 mei 2008.

TENT:
“Kunstenaar Daan Samson wordt óf verguisd óf bejubeld om zijn projecten en performances.”

Daan Samsons 'Kleurbekennen' @ TENT

Daan Samsons 'Kleurbekennen' @ TENT

Daan Samsons 'Kleurbekennen' @ TENT

Daan Samsons 'Kleurbekennen' @ TENT

About Daan Samson 111 Articles
De kunstwerken van Daan Samson behandelen de taboes, pijnpunten en verworvenheden van de welvaartsamenleving. Op Trendbeheer bericht hij over wáárlijke progressie, over botanische cultuuraangelegenheden en over alle fraaie dingen die door z’n vrienden worden gerealiseerd.

5 Comments

  1. Wat een verfrissende, prikkelende en inspirerende tentoonstelling. Ik vind Daan een bijzonder humoristisch en gevatte kunstenaar. Leuk om zijn werk bij elkaar te zien en (simpel) mooi gepresenteerd.

  2. Duidelijke uitleg van je werk. Dat kan dus prima met kunst. En vooral ontzettend leuk. Dank voor je presentatie vanmiddag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*