Nationale Dungeon Majesty dag 02

“Yes! Oh Yes! I shall sing more.” (Op minuut 2 begint de zomerhit van het jaar, over Willow.)

Dungeon Majesty dag vandaag op Trendbeheer, spaar ze alle 9!

Ook te koop op DVD! (en als boek).

DungeonMajesty.com

Niels Post
About Niels Post 3167 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*