Lydia Fong @ Ratio 3 & The people in your neighborhood @ Gallery 16

Spraakwaterwal Lydia Fong verklaart zich nader in Ratio 3. Nog t/m zaterdag a.s. (18 oktober) in het Amerikaanse stadje S.F.

In deel 2 een verslag van The people in your neighborhood by Gallery 16 eveneens in het Amerikaanse stadje S.F. (T/m 7 november a.s.)

Met dank aan kqed.org/arts/

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*