Remco Torenbosch @ Universität der Künste Berlin

“Hierbij een superverse fotoreportage vanuit Berlijn, speciaal vervaardigd voor Trendbeheer. Op uitnodiging van de Universität der Künste (UdK) Berlijn (waar ik een korte tijd studeerde) een kleine solo. UdK oa bekend van professoren als Tony Cragg, Rebecca Horn, Daniël Richter en nu Florian Slotawa en Thomas Zipp.

Te zien zijn er de Penis Drawings (silhouet odol/morning wood) allemaal volgens On Kawara / Hanne Darboven strikheid. Ashes, TL installaties en een kleine Cokepainting.”

There There, Universität der Künste (UdK) Berlijn, nog t/m 10 november a.s.

(een bericht van Remco Torenbosch)

advertentie(s)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*