Want leesbaar schrijven, dat kunnen de vrouwtjes en spanjaarden niet. Ingrepen in de openbare ruimte, in Asheville (in het amerikaanse landje A) heeft men het er maar druk mee, Rick Jenkins legt het allemaal haarfijn uit.
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte.
Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.
Over graffiti artiesten gesproken. Al een tijdje op de wereldwijde kijkbuis: Infamy. Documentairemaker Doug Pray (ook bekend van Scratch) duikt in de Amerikaanse graffitiscene met als hilarische hoogtepunten de interviews met Earsnot en Joe “The [Meer…]
Komt in Irak het leger er nog aan te pas, in Australië trekt men gewoon de knip. Snickers heeft goed geld over voor een tram die er totaal verkankerd uitziet en het plaatselijk vervoersbedrijf vindt [Meer…]
Misschien snap ik je grap niet, maar hij zegt “black male” i.p.v. “white male”.
grappig hoe black and white hetzelfde klinkt.
Nope: ““This is a white male that did this”
En eindigend met:
“Im pretty darned sure and pretty darned close: you gat a white man that done this”
Natuurlijk is het geen zwarte man geweest. Anders had de ‘vice chairman’ wel bananenschillen onder het bord aangetroffen.
I think it’s a white wombat who doooone did thaat, pretty daaawrn sure.
En black is het nieuwe white toch?
.. ik vind het woord ‘families’ er anders verdacht hollands uitzien.
positieve discriminatie