About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

7 Comments

  1. Misschien snap ik je grap niet, maar hij zegt “black male” i.p.v. “white male”.

  2. Nope: ““This is a white male that did this”

    En eindigend met:

    “Im pretty darned sure and pretty darned close: you gat a white man that done this”

  3. Natuurlijk is het geen zwarte man geweest. Anders had de ‘vice chairman’ wel bananenschillen onder het bord aangetroffen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*