About Jeroen Bosch 4651 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

  1. In many towns and sometimes even in some cities of Mexico, the local government approves certain combination of colors for the central buildings. It may even become compulsory. People may receive discounts, or free paint.
    I had never seen such a collection of color tests! Really good work and beautiful.

  2. als je dit doet, wordt het jouw stad/plek en
    dan voel je je er ook verantwoordelijk voor;
    je gaat er van houden. meer doen zou je zeggen,maar als iedereen het gaat doen…
    Misschien krijgt het z’n waarde door de schaarste.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*