Marc Bijl @ Fridericianum, Kassel

Het puntje op de i

In de categorie heel erg goed en staat als een huis. Marc Bijl overtreft zichzelf met ‘The simple complexity of it all’.

Nog t/m 15 maart a.s.

Fridericianum-Kassel.de/bijl.html?&L=0

Leon Duenk kruipt er eens lekker bovenop.

Van je vrienden moet je het hebben, de helpende hand van Jeroen J.

Een laatste blik en Bijl ziet dat het al aardig opschiet.

De verzamelde pers voor het verzamelde persmoment.

Directeur Rein Wolfs licht bevlogen toe.

Een Paris Hilton momentje voor Marc Bijl.

In een bomvol Fridericianum houdt Rein Wolfs wederom een gloedvol betoog.

Speciaal voor de gelegenheid heeft Marc Bijl zijn mooiste Feyenoord sjaal aangedaan. Jongeleen vraagt of het allemaal wat minder kan.

Arno van Roosmalen en Rein Wolfs zien dat het goed is.

Fridericianum-Kassel.de/bijl.html?&L=0

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

8 Comments

  1. Het brandende vredesteken ziet er heel bijzonder uit. Als men het eens kan zijn met een kunstwerk, dan is dit mijn eerste. Bravo!

  2. De directie van het Fridericianum dankt het onafhankelijke medium Trendbeheer recht herzlich voor alle free publicity en exposure. Het was aangenaam om Rotterdam in Kassel te mogen verwelkomen!

  3. Ha Marc, Ziet er spannend uit allemaal, echt jammer dat ik er niet bij kon zijn, al had ik ook een goed onderdeeltje van de enorme ‘ rotterdam-berlin-crew’ kunnen zijn…

    Ciao!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*