Trendbeheer presenteert @ Art Rotterdam

waarishet

Waar is het? Daar is het: Voorburgstraat 217, onder station bergweg

Feestelijke opening dinsdag 3 februari 18:00 uur. Inkom vrij, iedereen is meer dan welkom.

trendbeheer.com/artrotterdam

opbouw1

opbouw2

hautainprinsje

Hautain prinsje saust de muren wit.

schlicher

The unpacking of Sebastiaan Schlicher.

preis

Abner Preis is al klaar. Dinsdagavond 21:00 legt hij uit waarom.

jeroenbosch

Een van de hoogtepunten op Trendbeheer presenteert: een van de twee te tonen grijze schilderijen van Jeroen Bosch.

tilburg

charlotte

Van wie zou dit pakketje zijn?

Update 3:28

ijsblokjes

IJsblokjes zijn alvast in huis.

televee

testing12

testing one, two

restengg

Geen installatie, gewoon vuilnis.

(Wordt vervolgd…)

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

6 Comments

  1. Deze tentoonstelling zou in eerste instantie plaatsvinden in de tentoonstellingsruimte van het kunstenaarsinitiatief Cucosa (www.cucosa.nl), eveneens gelegen onder het Hofplein viaduct. Trendbeheer heeft zich, waarschijnlijk mede vanwege de geboden financiële steun, laten overhalen door ‘de Hofbogen’ (de eigenaar en toekomstige ontwikkelaar van het door ons in gebruik genomen pand) de tentoonstelling in één van de door hen beheerde ruimtes te laten plaatsvinden. Trendbeheer heeft echter verzuimd dit tijdig aan diverse galerie-ladders, bladen en websites door te geven. Omdat wij het publiek natuurlijk niet voor een gesloten deur in de kou kunnen laten staan hebben wij besloten om zelf op stel en sprong een tentoonstelling in onze ruimte te organiseren. De publiciteit was tenslotte met dank aan Trendbeheer en Hofbogen al geregeld. Dus wanneer u uitgekeken bent bij trendbeheer en op de Hofbogen neem dan ook een kijkje bij ons, u bent ten slotte toch al in de buurt…

    Namens Cucosa, Joris Rockx.

  2. it has been a great 4 days setting up the show- looks great- the the vibe is hoppin- and the work is great- Rotterdam rocks- really rocks. JB and NP are doing a great job- SPEKT. !

  3. Ik was inderdaad in de veronderstelling dat het in de centraal gelegen bogen van Cucosa zou plaatsvinden. Jammer, gezien de historie en positie van C. als initiatief.(nog geen bureaucratisch orgaan) Ben benieuwd, want de ene boog is de ander niet!

    Zou voorstellen dat de kunstenaars uit C. zouden wisselen van boog en exposeren in de Hofbogen.

  4. volgens mij lag het nog al moeilijk met vergunningen voor openingsfeest (..niet onbelangrijk) maar het fijne zal het opperhoofd trendbeheer ongetwijfeld zelf weten te typen als het harde werk der voorbereidingen achter de rug is. anyway, komt allen!! naar alletwee!!

  5. Heb ik zomaar 1 van de hoogtepunten bij mij aan de muur hangen. Of is het een voorstudie? Zorgen, zorgen, ineens.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*