De Hongaarse Rembrandt @ Art Rotterdam

De Hongaarse Rembrandt @ Art Rotterdam

U hoeft de auto niet uit voor de schilderijen van G. Rajkovics a.k.a. de Hongaarse Rembrandt. U kent hem misschien nog wel van het prachtschilderij van Florentijn Hofmans Beukelsblauw.

De Hongaarse Rembrandt @ Art Rotterdam

De Hongaarse Rembrandt @ Art Rotterdam

Niels Post
About Niels Post 3169 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*