Gyz La Rivière @ Moose

Gyz La Rivière @ Moose

T/m 25 april a.s. bij Moose aan de Zwaanshals in Rotterdam, een nieuwe serie van 28 kakelverse zeefdrukken door Gyz La Rivière. En dat voor slechts € 30 per stuk (incluis waterdichte verpakking). Uw correspondent ging naar huis met een prachtige Clonism.

HelloMoose.blogspot.com/….-opening-13.html

Gyz La Rivière @ Moose

Gyz La Rivière @ Moose

Gyz La Rivière @ Moose

Gyz La Rivière @ Moose

Gyz La Rivière @ Moose

Behalve de Moose galerie is er ook kleding te koop onder de naam 100% Polyester.

Gyz La Rivière @ Moose

En dat allemaal aan de Zwaanshals 333A in Rotterdam.

HelloMoose.blogspot.com/….-opening-13.html

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*