Joe Zane

Joe Zane

Uit de serie Rubin’s Vase.

“This is a series sculptural objects made in the form of a Rubin’s Vase. A Rubin’s vase is a cognitive illusion in which perceptual experience oscillates between the figure and the ground. The figure takes the form of a vase, the gound the form of a person’s profile. In this case, the profile is the artist’s own image, in actual size.”

Uncertainty-Principle.com

About Niels Post 3649 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*