Chinaski gaat open

Chinaski gaat open

Chinaski, een nieuwe initiatief van Judith Vogt, Tijs Bakker en Bonno van Doorn opent vanavond (6 augustus, 20:00) haar deuren op het mooiste eiland van Rotterdam met de tentoonstelling Chinaski & The Drunken Clam Photo Sculptures. Ondertussen is de opbouw nog in volle gang.

Chinaski.BureauProgressief.com

(foto’s Bonno van Doorn)

Chinaski gaat open

Chinaski gaat open

Chinaski gaat open

Chinaski gaat open

Chinaski gaat open

Chinaski gaat open

Chinaski.BureauProgressief.com

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*