Steve Powers, A love letter for you

Steve Powers, A love letter for you

Sinds juli is Steve Powers bezig met een liefdesbrief in en aan zijn geboortestad Philadelphia in de vorm van 50 muurschilderingen op Market Street (tussen 45th en 63rd). Dus mocht u in de buurt zijn.

ALoveLetterForYou.com

Steve Powers, A love letter for you

(via Revok1.com)

Niels Post
About Niels Post 3514 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. Sinds vandaag een leuk interview op Vimeo inclusief video van hoe het eruit ziet vanuit de trein/straat (toch wel heel erg goed)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*