Snelwegsafari week twee

safari

Formule 1, gezellig!

Is het mogelijk vier weken onafgebroken op de snelweg te wonen? Melle Smets en Bram Esser doen participerend onderzoek*.

Volg hun huiveringwekkend log:

snelwegsafari.nl

Enkele hoogtepunten:

geul

“25 oktober 13:50 Voor de lunch vinden we een zandweg langs de A2. In een droge geul bakken we de uisnippers en de wortel, die we gisteren al hadden gesneden voordat de politie kwam, en maken een heerlijke tortilla (zonder aardappels).”

snelwegmuseum.nl/blog/?p=1084

coni

“24 oktober 14:00 De expeditie staat op het punt met de Blauwe Boggel het knooppunt Sint Oedenroede weer op te rijden als we een vreemd coniferenbos zien, dat hoognodig van dichtbij bekeken moet worden.”

snelwegmuseum.nl/blog/?p=1047

“23 oktober 18:30 Aankomst bij McDonalds van afslag 59 west van de A2. Er staat hier een twaalf meter hoog Michael Jackson beeld op het terrein dat de filiaalhouder in 1995 heeft aangekocht na een muziektoer van de King of Pop door Europa. Na diens dood is dit beeld spontaan een soort snelwegmonument geworden. Een plek waar de snelwegmens gemakkelijk de laatste eer kan bewijzen aan de held van de mondiale plaatsloosheid.”

“23 oktober 21:30 Eva wordt niet goed als ze hoort dat Melle de seksspeeltjes uit het homobos ook daadwerkelijk heeft verzameld.”

snelwegmuseum.nl/blog/?p=992

vdValkFruit

“Het wegrestaurant als huiskamer in categorie Streekgerechten, inzichten en observaties — 24/10/2009 00:23 […] Afvallen en dik worden op hetzelfde moment. Om onze overlevingskansen te vergroten scannen we iedere menukaart op gerechten die de schijn van een gezonde maaltijd wekken.”

snelwegmuseum.nl/blog/?p=967

“21 oktober 10:00 Wakker. Bram is met zijn jas en kleren aan in slaap gevallen. De zon schijnt, maar de expeditieleden hebben een enorme kater.

10:30 Melle maakt foto’s vanaf de bok van de Bogl. Bram gaat een rondje rennen om van zijn kater af te komen, maar het rondje is te kort of de kater is te sterk.

11:00 We rijden terug naar Oosterhout, naar het reeds bekende AC restaurant.

11:20 Melle bestelt een tonijn salade met een dressing die hij omschrijft als een ‘kinder cola saus, zowel zoet als vettig’. Bram knaagt aan het broodstengel met rozijnen.

12:00 kater onverminderd sterk aanwezig.”

snelwegmuseum.nl/blog/?p=886

Kortom een feest om te lezen/volgen:

snelwegsafari.nl

* Sponsor worden? Voor slechts 1 gratis overnachting en of douche/ontbijt/lunch/diner aan de expeditieleden, kunnen wij uw naam en LOGO vermelden op het BLOG en in onze reisgids ‘Weg op de snelweg’, die medio mei in vele boekhandels verschijnt. Ook staan wij open voor uw eigen voorstellen tot sponsoring en een passende tegenprestatie.

snelwegmuseum.nl/blog/?cat=113

About Jeroen Bosch 4745 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. een ware uitputtingsslag lijkt me zo;

    “de held van de mondiale plaatsloosheid”

    goed dat hij nog op de lijst stond, snelwegklassieker!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*