Mudlevel

Na een huisje op een rots en een huisje onder een station nog meer Zweedse gekkigheid op het Vimeokanaal van Mudlevel. In de video boven een soort van Lauf der Dinge die uiteindelijk recht geeft op een gratis enkeltje metro. Hieronder een uitleg dat geld gewoon op straat ligt maar dat je daar wel het een en ander voor moet doen.

Vimeo.com/mudlevel/videos

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Geniaal!
    Zo maakten wij ooit een dagparkeerkaart na voor in 020 alwaar wij een maquette bouwden die dag!
    Laptop en mobiele printer e.d.
    Jawel op 09/11 2001! Wat deed u op die dag?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*