Daan Samson @ Supermarket Art Fair 2010 Stockholm (deel 1)

Succesmagneet Daan Samson is bereid gevonden NEST te vertegenwoordigen op de Supermarket Art Fair 2010 in Stockholm.

“At the Supermarket Artfair 2010 as well, Daan Samson hopes to realize a few very generous goals. Like a present-day cupid he will carry out a stylish precision bombardment on some of the key players in the Nordic art scene. Uninvited, he will try to unselfishly meddle in the relationships between gallery owners, art theorists and influential artists.”

De Willy Wonka van de wodka draagt vandaag een outfit uit de derde winkel van Margreeth Olsthoorn. In de Rotterdamse Witte de Withstraat opende deze fashion-goeroe onlangs MGH3S, een shop geheel gespecialiceerd in Scandinavische ontwerpers. Zowel de cape als Daan Samsons bril én zwarte broek zijn creaties van de Zweed Deen Henrik Vibskov.

Het is reuze opwindend om luxe lifestyle pakketten uit naam van Nordic sleutelfiguren te verzenden. Zeker omdat deze curatoren, museumdirecteuren, galeriehouders en leading artists daarvan zelf niet op de hoogte zijn.

“Dutch artist Daan Samson (1973) appeals to the imagination. He is so successful with his open-minded art projects that companies are lining up for a chance to sponsor his overt advances. On top of that, this rising star is living in an opulent mansion in the centre of Rotterdam, complete with walk-in closets, designer lavatories and Italian kitchen equipment.”

NEST heeft diep in de buidel moeten tasten om Daan Samsons huis-dj J.F. Leroy (Brussel) te laten overkomen.

Zie ook:
verslag 2 en verslag 3

About Daan Samson 111 Articles
De kunstwerken van Daan Samson behandelen de taboes, pijnpunten en verworvenheden van de welvaartsamenleving. Op Trendbeheer bericht hij over wáárlijke progressie, over botanische cultuuraangelegenheden en over alle fraaie dingen die door z’n vrienden worden gerealiseerd.

10 Comments

  1. hej Daan, looks good,
    maar henrik komt uit Denemarken. (is wel in de buurt)

  2. For the most warming, most unexpected gesture ever, this year. THANKS! Your magic worked. I really liked it.

  3. Daan, I love it. :-) jouw netwerkplannetjes zijn zowaar nog sneaky’er dan die van mij ;-) EN: fantastische outfit!!! XXX
    tot gauw

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*