Jeroen Bosch – arranged and displaced (Boijmans)

Nu in de winkel: arranged and displaced (Boijmans)

Ingelijst, genummerd, gesigneerd in doos aan huis geleverd voor 200 € inc BTW.

jeroenbosch.com/2010172.html

arranged and displaced (Boijmans) is gebaseerd op arranged and placed. Arranged and placed maakt onderdeel uit van de verborgen stadscollectie van het Boijmans.

advertentie(s)

arranged and displaced (Boijmans) was eerder te zien op de tentoonstelling Inside Job.

trendbeheer.com/2010/06/13/inside-job-de-verborgen-stadscollectie/

Drie edities arranged and displaced (Boijmans) zijn gereserveerd voor de installatie configuration arranged, placed and displaced, oplage 3, bestaande uit arranged and placed, arranged and displaced (Boijmans), arranged and displaced (Boijmans) (Heden) en arranged and displaced (Boijmans) 141%.

About Jeroen Bosch 4713 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

  1. arranged and displaced (Boijmans) is als onderdeel van de installatie configuration arranged, placed and displaced te bewonderen in de tentoonstelling toegepaste werkelijkheid in heden Den Haag – bijvoorbeeld vanavond woensdag 23 jumi 19:30: met lezing en artist talk Koen Kleijn.

    http://heden.nl/evenementen#p35

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*