Daan Samson lanceert ‘Samson en de With’

Dutch art star Daan Samson brengt vanaf heden een tabloid uit.
In ‘Samson en de With’ ontvangt hij keer op keer een achtenswaardige cultuurprominent. Het eindeloos hippe Witte de Withkwartier vormt daarbij het decor.

“Als zijn allereerste gast onthaalt Daan Samson cultheld Ad Visser (én zijn vrouw). De urban dandy kijkt vol interesse naar diens onorthodoxe attitude als onafhankelijke geest. Van Ad en Melanie Visser verwacht Daan Samson veel te kunnen leren over hun omgang met talent, succes én jaloerse blikken.”

De gratis tabloid ‘Samson en de With’ wordt vanaf vanavond in een oplage van 8.000 stuks in de Randstad verspreid. Nu alvast een online sneak preview voor de bezoekertjes van Trendbeheer.com

Met foto’s van Daan Samsons ‘signature photographer’ Jeronimus van Pelt

Online sneak preview:

daansamson.nl/samsonendewith1.pdf (3,8 MB)

5 Comments

 1. Te gek voor woorden. Gefeliciteerd met deze prachtproductie heer Samson. Ik ga zo een gesigneerd exemplaar zien te bemachtigen. Bij/voor Olsthoorn?

 2. Prachtig! Zal de tabloid ook bij kunstcentrum Heden verkrijgbaar zijn?

  Mooi hoedje, is die ook verkrijgbaar bij Margreeth Olsthoorn? Kost ie?

 3. De Boy George van de Nederkunst heeft eindelijk zijn welverdiende stijlbijbel onder de mensen weten te brengen! Driewerf hoera!

 4. Als moeder van de assistent van de fotograaf heb ik het blad met veel interesse gelezen. Ik verbaasde me trouwens dat Ad zo’n veelzijdige man is. Gek, ik dacht dat het de Ad van Top Pop was, dat hij wel kwaliteiten had, maar dat hij zo’n leuke persoonlijkheid had, geweldig.
  Het blad vond ik niet alleen leuk omdat mijn dochter eraan meegewerkt heeft, het is ook een blad waar je veel uit kunt halen.
  Afgelopen zaterdag was ik ook in de Witte de Withstraat en op zoek naar dit blad.
  Nog een opmerking over Daan Samson, je bent een fantastische man en de vrouw van Ad vind ik ook heel goed gekleed en ze lijkt me een prima mens.
  Groetjes van Saskia van Veen

 5. Daan,

  De familie Visser heeft je die dag toch ook nog een beetje ingewerkt qua “kamasutra experience”? …hoewel ik daar niets over terug kan lezen in het magazine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*