About [Redactie] 8950 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

10 Comments

 1. Uiteindelijk om BHs te verkopen wed ik. Brandmarketing La Stanza. Als je dat bedoelt. Check vooral ook het componeren geblazen. Liedekes toetsen met A tm G: je moet er maar opkomen.

 2. Nee, ik bedoel meer: waarom moet ik er naar kijken?
  Ik mistte overigens de bh-maat link, ik dacht dat elk fakegeil meisje gewoon een toon voor de rekening had genomen.

 3. “waarom moet ik er naar kijken?”

  Ah een variant.

  Eerder elders schreef Paul “ik kan persoonlijk op dit moment wel iets anders bedenken (maatschappelijk gezien) om heel erg boos over te worden dan de koers van het NRC” en hij had natuurlijk gelijk. De euro tolt en wij berichten over vormveeg en omtollen van NRC. Banken houden zich niet aan code en wij berichten over behang van Hoogerbrugge. De burgemeester van Helmond wordt bedreigd en trendbeheer adviseert Art Miami.

  Josje snapt niet dat Jeroen Bosch op een blog van Jeroen Bosch ook over Jeroen Bosch schrijft.

  Het “maar waarom?” van jou bevraagt dus niet de briljante viral (opmerkelijk, creatief, en eind van de dag een miljoen keer bekeken wed ik) maar een “waarom moet ik er naar kijken” Maar daar kan ik kort over zijn: dat hoeft niet.

 4. Haha, prachtig antwoord.

  Ik denk alleen dat ik de viral niet zo briljant vind.

 5. Ik weet het niet. Ik vind hem idd briljant – anders had ik hem misschien niet geplaatst. Maar briljant ook zeker in de zin van dat als het over reclame gaat dat dan geldt – waar is wat werkt: als de teller aan het eind van de dag niet op een miljoen staat, (bij plaatsing stond-ie op 87.000) is-ie niet zo sterk als ik had gedacht.

  Het is sex sells marketing en dat is vaak het geval maar hé het gaat dit keer over BHs – onderwerp eigen. Er worden geen hypotheken aan de man gebracht.

 6. Hij is flauw, voorspelbaar, plat en compleet overbodig. Alles eigenlijk waar een succesvole reclame aan moet voldoen. Of ie daarom briljant is? En of ie als viral briljant is, waarbij wat mij betreft niet alleen de meetbare aantallen bekijkers maar ook inhoudelijke kwaliteiten en eeuwigheidswaarde van belang is? Denk het eerlijk gezegd niet.

 7. wat is een viral ook alweer? niet dit geloof ik…vind het meer iets voor dumpert.nl

  kun je de jongens van geenstijl lekker fappen enzo.

  heb em niet afgekeken, vond het een lelijke lingerie.

 8. @arnoud: of eigenpijpen in de comments a la de reaguurjongens en -meisjes van joop.nl. Dat kan natuurlijk ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*