About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

10 Comments

 1. donder op met deze slappe zuigende scheurwasser trendbeheer, totaal inspiratieloos, jammer.. zo blijft dit een simplistisch en treurig b†log..

 2. en zit ze de hele tijd naar haar poes te kijken als ze achter haar Imac zit. treurig

 3. in het hol van de netwerk kunstenaar..
  Wel even een beetje opruimen en luchten! maar niet te lang anders krijg je blaasontsteking.

  Kif kif miaaauw!

 4. Ook video’s maar vooral veel p*ssy galore.
  Ik vind de fotos nogal wack! Nan Goldin bijvoorbeeld vind ik echt omdat dat een dame is die het leven heeft geleefd en het nog steeds doet. Schommelen en hangen boven die afgrond weet je wel, er zit een ziel in dat werk. Daarmee zeg ik niet dat ik al het werk van Mevr. Scheurwater slecht vind, de films zijn wel van een goede kwaliteit.
  In de foto’s mis ik oprechtheid en dus ook kwaliteit. Het roert me niet en dat doet het werk van bijvoorbeeld Nan Goldin wel…

  doei!

 5. Ik lach me telkens weer kapot over de reacties als het om mevrouw Scheurwater gaat. Art-fags galore aanwezig op TB die het allemaal zo goed weten.

  Ik vind het prachtig en origineel allemaal wat ze doet! En haar atelier is chaoties, maar dat hoort er gewoon bij. Kop dicht en kijken is mijn devies!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*