About [Redactie] 8891 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

2 Comments

 1. “Stads Kunst Guerilla noemt het in Het Parool ‘een grote schande dat de meest radicale, revolutionaire kunstbeweging die Nederland ooit heeft voortgebracht zo’n sufkuttig museum in zo’n sufkuttig dorp heeft’.”

  sufkuttig?

  “Binnenkort gaat Christie’s onder de noemer ‘Nineteen to Now, Art from the 19th, 20th and the 21st Centuries’ zeventien indrukwekkende graffitiwerken veilen. In samenwerking met de dynamische en innovatieve uitgeverij Lebowski Publishers geven ze daarom een feestje. Op dit feestje kan je alle werken die geveild gaan worden bekijken, kan je een ‘live painting collab’ tussen graffiti-artists Shoe en Quik bekijken en kan je een ‘live stenciling’ show zien van Hugo Kaagman. Dit alles terwijl Mr Wix plaatjes draait. Alsof dit alles nog niet genoeg is krijgen de eerste 50 bezoekers het ‘Watching My Name Go By’ of de DVD ‘Kroonjuwelen – Hard Times, Good Times, Better Times’ helemaal gratis!
  Aarzel dus niet, en kom donderdag 3 maart naar dit unieke evenement!

  An Evening at Christie’s

  Donderdag 3 maart – 20:00-23:00

  Cornelis Schuytstraat 57

  Amsterdam”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*