PrachtigPekela.nl op bezoek bij dhr. R.P. Kuiper

Oftwel: je hoeft geen kinderen te gebruiken om de aandacht te trekken. Dat is niet noodzakelijk. Het kan ook anders. Hier is de heer R. P. Kuiper, de kandidaat uit Pekela, die voor de PVV meedoet aan de Provinciale Statenverkiezingen.

prachtigpekela.nl/volledig_artikel.php?pid=4735&glindex=473547354735

(Via scorelog)

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4832 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Pekelder roegbainders doun’t wel eem heur, Kop d’r veur. Top regio tv: belichting als het noorderlicht, straffe pan naar links ook. Een bijna burgemeester en bijna ‘groots’ politicus als Pimmetje, meneer doet een klassiek “De Mosje” een bijna directeur van een basisschool. Ja mijn naam wordt genoemd. Nou mijn stem heb je.
    Goidag eem, zeg moar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*