Aram Bartholl, How to make your own MOMA artist pass

1. Download your pass here.
2. Print it on heavy paper, both sides.
3. Insert your name with a pen.
4. Visit MOMA a whole year for free!

“You are only eligible to obtain an MOMA artist annual pass (25,-$) (regular entrance fee 20,- $ !!!) if you can proof that you had ‘OFF-LINE’ !!! art shows. Can you believe that? Online art doesn’t count in?!? We need to change that.”

Datenform.de/blog/how-to-make-your-own-moma-artist-pass/

(via RebelArt)

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*