Tom Sachs

Apollo LEM, steel, plywood, electronics, tools, 2007.
(incluis gefilmde maanlanding)

Tomsachs.org

Nutsy’s, 2003.
Totaalinstallatie waar met afstandbestuurbare auto’s doorheen gereden kan worden (incluis zwangere plaatjesdraaier en gefilmde N.W.A.).

Chanel Chain Saw, cardboard, thermal adhesive, 1996.

Remember Me Vibrator, voor $ 3.500 te koop in de Tom Sachs webwinkel.

Tomsachs.org

About Niels Post 3649 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*