Tracey Emin’s My Bed @ TateShots

Tracey_Emin_Bed

“Tracey Emin’s ‘My Bed’ returns to Tate Britain 15 years after the work saw her nominated for the Turner Prize. In this interview, Emin talks about the dark emotional place the work emerged from and the media’s controversial reaction to the piece in 1999.”

Youtu.be/uv04ewpiqSc (video na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3514 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*