The Concept Bank

“You finally have some time off to focus on art, but you don’t feel like visiting a museum or gallery? Don’t just look at the work of somebody else, perform it yourself!”

De ideale plek om instructies voor een kunstperformance te vinden (gratis) die u vervolgens in uw eigen tempo en waar u wilt uit kunt voeren. Ook voor kunstenaars aantrekkelijk want:

“If you send us your proposal in the month January 2016 and it is selected to be published in TheConceptBank, we will send you €50,- in return. For the most appealing concept of the month we will even transfer you three times as much: €150,-.”

Theconceptbank.org

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*