Kunstwerken in de openbare ruimte in Rotterdam zonder onderhoud

Kunst in de buitenruimte in Rotterdam wordt al maanden niet meer onderhouden. Gemeentewerken moet alle uitgaven op slot zetten. Het verweer van het CBK dat dit werk al is begroot en dat de onderhoudsgelden gewoon gereserveerd zijn maakt niets uit.

Ook het maken van de borden (dat zijn in Rotterdam RVS stoeptegels met de titel van het werk, jaar van oplevering en naam van de kunstenaar) wordt tegengehouden. Het CBK heeft dat al lang doorgegeven en het is tegengehouden. Het CBK weet niet hoe lang het nog duurt. Het is een drastische manier van bezuinigen: geen geld uitgeven.

Leefbaar is de enige partij in Rotterdam die hier vragen over heeft gesteld. Stop de verloedering. Waarschijnlijk vooral met de vrees in gedachten dat graffitivandalen de stad Rotterdam veranderen in een ‘kunstwerk’. Zonder bordjes met de titel van het werk, jaar van oplevering en naam van de kunstenaar.

leefbaarrotterdam.nl/index.php/new/comments/bezuinigingen_op_de_buitenruimte/

(Ik vraag me af welk antwoord wordt gegeven als iemand een melding doet bij het klachtennummer van de gemeente: 14010)

4 Comments

 1. “Leefbaar is de enige partij in Rotterdam die hier vragen over heeft gesteld.”
  Bijzonder.

 2. 3 proven ways to make some money for sculptures.

  1.throw a massive pig roast and sell beer-
  2. pimp some young ass prostitutes-get mo money-
  3.start selling crack, and herion, maken much more money-

  wit all de money- you can put them sculptures on what ever you want-

  money aint no game- you gots to work fodat shiiiiiit-

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*