About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. Heb daar ooid nog de artist impression voor gemaakt toen Hennie van der Most het net gekocht had. Vooral ons iedee voor de disco was goed, maar dat vondt hij toch te wild. Werden door zijn prive chauffeur en helicopter piloot opgehaald in een sport auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*