WORM Nieuwjaar

“Oud & Nieuw voor de eerste keer in de WORM geschiedenis! Koop je tickets online!”

Dat belooft wat, nu al legendarisch, het hoogtepunt van 2011 èn 2012, Worm trapt af en luidt in.

Trendbeheer mag 2×2 kaarten weggeven. Stuur ons als eerste en/of tweede een mailtje en de kaarten zijn van u.

En voor iedereen die achter het net vist, kaarten koopt u hier:

Worm.org/home/view/event/308

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*