The Art Writers

Draait al een tijdje, maar nieuw voor mij: elf kunsthistorici schrijven over kunst in Nederland. Met hier en daar een knip/plak persbericht en knip/plak nieuws maar zo te zien verder vooral eigen materiaal – en dat moet het interessant gaan maken. Weinig kritisch nog en hier en daar wat bloedeloos maar zelf uit de klei getrokken en gevoed door aankomende kunsthistorici. Zien is geloven. Bij elk nieuw initiatief eerst juichen.

“kunstnieuws, interviews en recensies. Alle artikelen worden geschreven door de (toekomstige) kunsthistorici van Nederland!”

theartwriters.com

About Jeroen Bosch 4650 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

  1. Wat bij die knip/plak wel een beetje vreemd is dat er dan onder staat ‘written by [insert eigen naam]’ en daar dan weer onder ‘© Copyright The Art Writers / All Rights Reserved.’

    Waarschijnlijk fout in de vormgeving i.p.v. kwade wil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*