Koos van den Akker

Koos wie?

“Soon after Bill Cosby was seen sporting Koos’ vibrant and inspiring sweaters, famed notables such as Erik Estrada, Chuck Norris, and Richard Simmons became obsessed with obtaining their very own Koos original sweaters. More than anyone else Bill Cosby has been a fan and a friend of Koos”

Die Koos dus.

en.wikipedia.org/wiki/Koos_Van_Den_Akker

Interview Vice en ‘verse’ (2009) Koos:

vice.com/read/koos-van-den-akker-720-v16n3

The Cosby Sweater Project: Kelly Tucker tekent truien:

Bekijk ze alle honderd:

thecosbysweaterproject.com

Koos en the Cosby Sweaters.

youtube.com/watch?v=sJZq9Y8V7S8

Waanzinnig en fantastisch. Hagenees gaat op z’n vijftiende naar de Royal Academy of Art, Londen, doet Dior, start in Den Haag en gaat in 1968 naar New York. En dan groots worden met Cosby in de jaren tachtig.

Helaas zijn de Koos van den Akker websites overleden. (koosnyc.com, koosnewyork.com)

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*