Letterproeftuin VUURWERK

VUURWERK is een samenwerking tussen de letterproeftuin (Jaron Korvinus, Timon van der Hijden en Yorit Kluitman) en Lara de Greef. Op uitnodiging van het Grafisch Atelier Den Bosch hebben zij de afgelopen maand gewerkt aan een bijzonder poster project: een dynamische poster die door middel van temperatuurverschillen van uiterlijk veranderd.

(Foto’s door de LetterProefTuin en Fieke van Berkom)

Opbouw stilleven voor fotolaag van de zeefdruk

Controleren films

Druk , drukker, drukst.

i-druk

100 van de 600

Bouwpakketje

Timon voelt zich thuis in de kiosk

Laserbestelling is binnen en klaar voor de blinddruk

Voilà! Zeefdruk op aluminium plaat met geïntegreerd verwarmingselement (met dank aan Fam. de Greef) Zeefdruk inktfabrikant UNICO heeft de Letterproeftuin gesponsored met een flink aantal liters custom made thermoinkt.

Een poster ontwerp bestaande uit acht zeefdruklagen, waarvan vier verschillende thermolagen vormt het eindresultaat.

Jaron maakt de pers gereed voor de opening met wethouder

Wethouder Jeroen Weyers opent het bal met een blinddruk (Wethouder PvdA s-Hertogenbosch; cultuur, welzijn en volkshuisvesting; vader van 2 meiden; bourgondisch; sportliefhebber (passief en beetje actief) (twitter.com/jeroenweyers)

Freek Lomme deelt ze uit.

VUURWERK is nog te zien tot eind januari.

gadenbosch.nl

About [Redactie] 8946 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*