RE:Rotterdam

Vooruitlopend op weken van uitgebreide berichtgeving over Art Rotterdam en alles wat daar mee samenhangt (RAW, Paviljoen, Object, WildeBoekenMarkt, Hotel Rotterdam, etc etc) : de deelnemende kunstenaars van side-event RE:Rotterdam zijn bekend.

Tachtig kunstenaarssolo’s, een handvol galeries, de MK Award in 10.000 m2 kantoorpand.

De uitgelekte plattegronden – ongetwijfeld nog aan allerlei verandering onderhevig, maar het geeft een kekke indruk:

Opklikken naar leesbaar:

Eigen werk eerst: zie die achtste verdiep…

rerotterdam.com

(Productie maar wat is het Jeroen Bosch:

About Jeroen Bosch 4650 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*