Collectie Ploum Lodder Princen

Post, Van Veluw, Lampe en Vos.

Gisteren geïnstalleerd bij Ploum Lodder Princen aan de Blaak in Rotterdam, een regel handgezaagde spam en 3 foto’s uit Brussel en Berlijn.

Groots opgezet kantoorgebouw gevuld met advocaten en goede kunst. Niet alleen voor intern genot maar ook ontsloten voor de buitenwereld middels een website met bij elk werk een korte persoonlijke noot. En dat is best bijzonder.

Kunstbijploumlodderprincen.nl

Wel op Re:Rotterdam, nog niet op de eigen site: On Spam, Making a Point, 2012.

Marc Bijl en Frank Dekkers.

Levi van Veluw

Hans Wilschut, Liet Heringa & Maarten van Kalsbeek en Ron van der Ende.

Richard Mens

Raquel Maulwurf

Koen Vanmechelen

Ien Lucas

Frank van der Salm

Sigrun Gudmundsdottir en Veronica Brovall.

Kunstbijploumlodderprincen.nl

About Niels Post 3649 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. Wij komen als Heden veel bij bedrijven over de vloer met veel mooie kunst maar dit kantoor heeft het wel heel goed voor elkaar.
    Prachtig als er in de werkomgeving zoveel aandacht voor de kunst is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*