Incubate haalt Santiago Sierra naar Tilburg

Incubate strikt Santiago Sierra

“On Friday 14 September, the latest instalment of his estafette-work The Destroyed Word will be performed. One of 10 exclusive performances in which one character of the word capitalism is destroyed each time by those that are affected by this global system”

In Noord-Brabant zijn dat varkens. Die gaan een 3,5 meter hoge letter ‘S’ opeten op een plein middenin Tilburg.

inlog.org/2012/06/21/incu-thursday-santiago-sierra-destroyed-word-for-incubate-2012/

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*