Sfeerimpressie pand Re:Rotterdam

rerotterdam

Voor wie het interessant vindt of voor wie het interessant is: voor (potentiele) deelnemers, toekomstige bezoekers, mensen met een fetisjisme voor ledige kantoorpanden en anderszins nieuwsgierigen op Facebook een vrij random picturedump van de bovenste drie/vier verdiepingen van de Re:Rotterdam 2013. Gesteld dat de link werkt, want dat weet je nooit zeker bij Facebook.

facebook.com/media/set/?set=a.4029003044447.2143332.1262700926&type=1

In vergelijking met vorig jaar identiek waar het systeemplafonds en -wanden betreft. Dat is unverseel des kantoors. Groot verschil ten opzichte van vorig jaar is de maatvoering en dynamiek: nagenoeg geen ruimte is hetzelfde. Deuren, doorkijkjes en glaswanden maken het tot een doolhof. En het is alles bij elkaar veul groter.

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*