Mostly True

Mostly True, Bill Daniel

Toepasselijke titel voor een boek dat het vooral moet hebben van horen zeggen. Een verzameling avonturen, foto’s en verhalen van en over de bijna twintig jaar die Bill Daniel werkte aan zijn zoektocht naar Bozo Texino.

Bol.com/nl/p/mostly-true/9200000002821625/ (slechts € 8,99!)

Mostly True, Bill Daniel

Mostly True, Bill Daniel

Mostly True, Bill Daniel

Bill Daniel en Herby aan het werk.

Mostly True, Bill Daniel

Mostly True, Bill Daniel

Zelfs de advertentiepagina’s zijn een lust voor het oog (en bijzonder informatief).

Mostly True, Bill Daniel

Mostly True, Bill Daniel

Met een beetje geluk draait de bijbehorende film binnenkort in het kleinste bioscoopje van Rotterdam. Kunt u zich alvast even inlezen.

Bol.com/nl/p/mostly-true/9200000002821625/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*