Rotterdams trots: Manhattan aan de Maas goes Tropicana

Vers Beton met fotoserie Frank Hanswijk.

Ooitmalig tropisch zwemparadijs aan de Maas met palmbomen en een constante temperatuur van 30 graden maakt XXX-lokatie voor seksfarm en/of stadboerderij.

In het openlucht leegstandsmuseum reiken kantoorkolossen naar de einder. Het zwemparadijs biedt verkoeling. Ziet er al met al toch akelig netjes uit van binnen. Geen wild- of plantengroei, graffiti noch rondslingerende bierflescondooms ontsieren de binnenhuisarchitectuur.

“Zonnegrot” klinkt wel ranzig in deze context.

versbeton.nl/2013/03/tropicana-revisited

About Jeroen Bosch 4742 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*