Juergen Teller

Juergen Teller

    Stephanie on Puppy Connecticut (2002)

“Here she is poised delicately atop Jeff Koons giant floral puppy. Sited in the pastoral surrounds of a gracious country home complete with white picket fence, the scene takes on a hyper-Disney quality, where luxury, fantasy and beauty are almost perfectly aligned.”

Voor $ 1900 is ze van u (oplage 200).

Countereditions.com/us/artists/juergen-teller/juergen-teller-limited-edition-print-1121u.html

(via TWBE)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*