Roi Alter @ Joey Ramone

roialter1

Opnieuw een opmerkelijke solo bij Gallery Joey Ramone aan de Josephstraat in Rotterdam. Diametraal tegengesteld aan de uitgeprinte en gebeamde virtualia van Leegte vorige maand nu huisvlijt met gevonden voorwerpen, potloodtekeneningen en vreemde bouwsels van de Israelische kunstenaar Roi Alter, Sandberg Graduate.

joeyramone.nl

roialter2

Certificate, Potlood op papier 2011

3

Fly Emirates, 2013

roialter4

Shock Echelons (Two Walls) 2013

roialter5

Office scene, 2013

roialter6

Shock Echelons (Hospital ship) 2013

roialter7

Raft of the Medusa/You are here, 2009 […]

roialter8

Plan B, 2013

Mooi en slim geinstalleerde puike minisolo. Het werk is nogal van deze tijd maar staat als een huis. Ik kan het niet goed duiden en kan ook niet uitleggen waarom maar de eerste indruk bij deze kennismaking maakt dat ik benieuwd ben naar het vervolg. Te gek geheel / gaat dat zien.

Joey Ramone is een leuke aanwinst voor het Rotterdamse circuit. Niks alle seinen veilig, lekker risico nemen. Pakt dit keer (weer) heel goed uit.

Onderdeel van Language & Art Gallery Tour van Poetry (huh?) en nog te zien tot 6 juli.

joeyramone.nl

About Jeroen Bosch 4742 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*