James Jankowiak

James Jankowiak

  Fairfield Academy, a Chicago Public School

“I’ve devoted a large portion of my professional artistic life in these communities, with the belief that local participation in the arts gives under served public school children a chance to be seen and heard in a positive way, to think critically, and to mold a positive blueprint for meaningful social change on their own block.”

Jamesjankowiak.com

James Jankowiak

  The Hermit’s Sceptre
  Masking tape on site specific wall, Manifold 2012, 20′ x 11′

James Jankowiak

  Portal
  Masking tape on site specific wall, Sidecar gallery, Hammond IN., 9′ X 9′

James Jankowiak

  Sangha Acrylic on wood 12’ x 12” 2012

James Jankowiak

  I Against I
  Acrylic, masking tape, plexiglass mirrors on particle board 8′ X 8′ X 8′ Version Festival, Chicago IL, 2009
  [a.k.a. de eerste kennismaking met een bevlogen Jankowiak]

Jamesjankowiak.com

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*