Showhouse JayJay

Showhouse JayJay

Vorig jaar in Dordt en dezer dagen bij de zuiderburen in Antwerpen. Kunstenaarsinitiatief Showhouse JayJay pakt er t/m 10 juni aanstaande uit in de Jacob Jordaensstraat 67.

“Showhouse JayJay is een initiatief van kunstenaars Heidi Ukkonen en Ralf Kokke. Gedurende maanden mei, juni en juli organiseren de kunstenaars tentoonstellingen in de tijdelijke tentoonstellingsruimte. Heidi en Ralf hebben het doel in de Showhouse kunstenaars te presenteren die werkzaam zijn binnen Nederland en België. Daarbij vinden zij het van belang om de kunstenaars een platform te bieden waarin zij in alle vrijheid en onafhankelijk onderling kunnen samenwerken een tentoonstelling op te zetten. Tegelijkertijd willen zij samenwerkingsverbanden stimuleren tussen beide landen en de grenzen openzetten.

[…]Te zien zijn werken van Jack Davey (ENG), Emilia Ukkonen (FIN), Maartje Folkeringa (NL), Robert Roest (NL), Heidi Ukkonen (ZWE) en Ralf Kokke (NL).”

Showhouse JayJay

    Links Ralf Kokke, midden Maartje Folkeringa, rechts Heidi Ukkonen.

Nog op op vrijdag 8 juni (13:00-17:00) en op zaterdag 9 en zondag 10 juni (14:00-18:00).

Facebook.com/ShowhouseJayJay/

About Niels Post 3640 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*