Met de paus op de foto

Met de paus op de foto

“Wealth is more than money. Wealth is a material and spiritual mindset rooted in knowledge, wisdom and trust.”

Amerikaanse verzekeringsboer Catholic United Financial kiekt uw familieportret in gezelschap van een bordkartonnen paus. Op het moment van schrijven staat de teller op 6481 foto’s. Het gelijkt wel kunst.

Flickr.com/photos/catholicaid (via Vice)

Niels Post
About Niels Post 3530 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*