Welikeart @ Westergas

welikeart-@-westergas

“Toonaangevend” ronkt het persbericht. Ik denk het wel. Eigen waar afleverend zag ik een shocking hoeveelheid kwaliteit. Echt heel veel heel goed werk. Waar ik winkeltje vreesde – en het is een winkel – is die kwaliteit fraai uitgehangen. Tot 1500 euro – een uitgelezen winkelshopmoment.

hebben

Laagdrempelig – daar moet ik niets van hebben. Drempels slecht men voor invaliden. Van die festijnbeurzen met decoratieve handel – daar heb ik het niet op. Een volwassen beurs is grotendeels niet anders dan een extended version van een festijnbeurs. Wat is er toch mis met het onbehagen van winkeltjes? En is het hier anders? Nee. Maar ja: het is echt een heel fijne selectie kunstwaren. Voor boven de bank – formaat en prijs spelen daar in mede en het is de inzet ook: nope museaal of whitecube en enig concept danwel installatie ontbreekt. Maar kunst naar waar het ook thuis hoort: huis daar hangt het vol mee.

Home is where the art ist. Ik bedoel maar.

inc

    Vestigia I, uniek exemplaar

Ik zou in ieder geval mij kopen. 960 inc BTW in lijst en is wel knetterweinig geld voor zo’n prachtproduct. Ik vrees dat die prijsstelling niet lang stand houdt.

(Op Welikeart hangt Seeing out the Angels, oplage drie.)

mheck

mheck2

vaneeden

Ow wat mooi… 650…

350

350.

(In alle gevallen kan ik er een paar tientjes naast zitten.)

sssllll

1250

vp

Te gek initiatief, wonderbaarlijk goed ingezet.

cc

Carolien Smit is met Michiel Hogenboom Welikeart.

iets

hhh

gjhgjhgjhgjhg

Heb ik al.

lkbjmbmnbmnbnb

gjhghjg

Zo wordt het.

nbjghfjic

Veel kunstwerken gaan een nieuw huis vinden.

stirmolorl

hgjhghgjhgjhgjhgjhgjhgjhgjh

Later hier uitgebreid verslag.

startbuyingart.tumblr.com

About Jeroen Bosch 4651 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*