Capitalism Works for Me! in Times Square

Capitalism Works for Me! in Times Square

“Sunday October 6 through Wednesday October 9th. Running 12pm-7pm each day.

Just look for the big sign with the flashing lights.”

Vorig jaar ondere andere in Tilburg tijdens Incubate, deze dagen in hartje New York. Loopt u er rond dan zeker even gaan.

Vimeo.com/75214858 (video na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3554 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*