20 Breathtaking Images Of The Earth As Seen From Space

20 Breathtaking Images Of The Earth As Seen From Space

    Incluis een zekere badeend.

“Digital Globe, a provider of commercial satellite pictures, gathers 1 billion square kilometers of Earth imagery every year. That’s nearly enough to cover the globe twice — and some of it is downright beautiful. Several years ago, employees at the Colorado-based organization decided to pick their favorite to share Earth’s beauty with the public. This year, they’ve collected 20 awe-inspiring scenes, and they want you to pick your favorite of the bunch.”

Science.time.com/2013/12/03/20-breathtaking-images-of-the-earth-as-seen-from-space/

About Niels Post 3654 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*